Geneeskundestudenten maken met MedSocks vrolijke sokken voor de zorg

Artikel Prettybusiness.nl (17 MAART 2020)

Wanneer je in de zorg werkt, dan is je werkkleding vaak effen wit. Zeker in het ziekenhuis zie je weinig andere kleuren of prints voorbij komen. Je sokken zijn eigenlijk één van de weinige manieren om je te onderscheiden, om je persoonlijke smaak te laten zien. En nu zijn er sinds kort zelfs speciale zorg-sokken met vrolijke print

Het waren Daniël van der Does (24) en Miguel Jansen (26), twee geneeskunde studenten, waar vorig jaar het idee over de sokken ontstond.

Groot succes

De heren zijn in oktober 2019 begonnen met de verkoop en de sokken zijn nu al een groot succes. Naast de afronding van hun studie zijn ze in de avonduren druk bezig om alle pakketjes eigenhandig in te pakken en te versturen.

Meer lezen? Ga naar https://prettybusiness.nl/geneeskundestudenten-maken-met-medsocks-vrolijke-sokken-voor-de-zorg/

5 redenen waarom jij ook van die toffe zorgsokken wilt hebben

Het effect van leuke zorgsokken:

  1. Versterk de band met je collega’s
  2. Laat zien wie je bent!
  3. Laat zien dat je trots bent op je vak
  4. Maak je patiënten of cliënten blij
  5. Én bovendien kun je goede doelen steunen

Bron: https://www.floorzorgt.nl/floor-tipt/5-redenen-waarom-jij-ook-van-die-toffe-zorgsokken-wilt-hebben


"Daarnaast steun je met onze sokken onderzoek voor een vaccin voor het coronavirus. Met deze sokken ben je een echte held op sokken!"

17 mei 2020, door Menco Niemeijer

Niet alle helden dragen capes. Daarom heeft MedSocks speciaal voor alle helden en heldinnen in de zorg deze zorgheld sokken ontworpen.

Zo willen zij hun waardering uiten voor al het geweldige zorgpersoneel die dag en nacht voor ons klaar staan. Het zijn zware tijden voor zorgverleners. Van deze sokken gaat daarom 10% naar de stichting Zorg na Werk In Coronazorg om een bijdrage te kunnen leveren aan de zorgverleners die door anderen te helpen, zelf risico lopen op de gevolgen van het coronavirus.

"Wij zijn van mening dat goede opvang van zorgpersoneel dat zelf de gevolgen van het coronavirus ervaart, cruciaal is om het moraal van zorgpersoneel hoog te houden. Samen kunnen wij meer doen dan alleen de handen uit de mouwen steken om te applaudisseren, we kunnen de handen uit de mouwen steken om daadwerkelijk een verschil te maken voor onze helden in de zorg. Daarnaast steun je met onze sokken onderzoek voor een vaccin voor het coronavirus. Met deze sokken ben je een echte held op sokken!"

Klik hier om de sokken te bestellen voor jezelf of voor iemand die jij een held vindt. Je kan ook een sokken bestellen voor de andere goede doelen die Medsocks steunt!

Bron: https://geefvoorzorgverleners.nl/actueel/opbrengsten-medsocks-naar-zwic/