Zodra jouw bestelling is afgerond, zullen we deze proberen zo snel mogelijk in te pakken! Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verstuurd, waarbij de meeste bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd worden.

Onze bestellingen worden geleverd via PostNL en voor de verzendtijd zijn wij dus ook afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Hoe kun je er voor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk op het juiste adres aankomt? Kijk als eerste goed of het juiste verzendadres is ingevuld en het huisnummer en eventuele huisnummertoevoeging ook juist staan.

Mocht dit niet zo zijn, neem dan even contact met ons op via info@medsocks.com

Bestellingen tot 3 paar sokken worden via de reguliere post verstuurd en komen dus gewoon via jouw brievenbus binnen! Zo hoef je niet thuis te zijn om een pakketje te ontvangen. Heb je een bestelling van meer dan 3 paar sokken? Dan wordt deze in een pakketje aan de deur geleverd, u ontvangt een track & trace code.

Je bestelling na 3 werkdagen nog niet ontvangen? Vervelend, maar geen paniek! Bestellingen tot 3 paar MedSocks worden door de brievenbus afgeleverd, dat is dan de eerste plek om te gaan kijken. Nog niks in je brievenbus?

Neem dan contact met ons op via info@medsocks.com.Rond de feestdagen is het een stuk drukker bij PostNL, het kan dan goed zijn dat je bestelling is vertraagd.

Heb je een bestelling van meer dan 3 paar MedSocks? Neem dan even contact met ons op via info@medsocks.com. Wij kunnen dan kijken naar de status van je bestelling bij PostNL.

Nog vragen? Schroom niet om even contact met ons op te nemen!

levering