Veel gestelde vragen

Onze MedSocks zijn verkrijgbaar in de maten 35-40 en 41-46. Onze compressiesokken zijn verkrijgbaar in 3 maten, 35-37, 38-40 en 41-43.

De sokken zijn gemaakt van zacht maar ook elastisch materiaal, waardoor vrijwel iedereen de sokken goed past. We raden je dan ook aan je normale schoenmaat te bestellen.

Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan vernemen wij dit graag en zoeken wij gezamenlijk naar een passende oplossing!

Reguliere MedSocks kosten €9,99 per paar, nieuwe collectie reguliere MedSocks zullen €11,99 per paar kosten, Enkelsokken kosten €7,99 per paar en Compressiesokken kosten €24,99 per paar.

Onze AirMeds klompen zijn €59,99 per paar.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

De "normale sokken" bestaan uit 75% katoen, 23% polyester en 2% elastaan. De samenstelling van onze compressiesokken is 98% polyester en 2% elastaan. En natuurlijk 100% liefde voor de zorg!

Zo zijn onze sokken lekker zacht, maar ook voldoende elastisch!

Zeker! Onze sokken zijn wat betreft kleur en vormgeving uniek en gegarandeerd nergens anders verkrijgbaar.

Wij, Daniël en Miguel, doen erg ons best om de leukst mogelijke medische printjes te ontwerpen, waardoor jij de blits kunt maken op de werkvloer.

Wij versturen de sokken persoonlijk zodat ze vrijwel altijd binnen 1-2 werkdagen bij u binnen zijn.

Indien u binnen 3 werkdagen nog geen sokken heeft ontvangen, kan het zijn dat de bezorging mogelijk ietwat is vertraagd.

Indien het lang duurt kunt u met ons contact opnemen via info@medsocks.com en dan zorgen wij dat u de sokken alsnog in goede orde ontvangt!

Niet nodig! Bij een bestelling tot 6 paar passen onze sokken perfect door de brievenbus. Indien u een grotere order heeft geplaatst, krijgt u een track and trace code.

Op het label van onze MedSocks staan de wasinstructies beschreven. Onze vrolijke zorgsokken gaan het langste mee als u ze binnenstebuiten wast op 30 graden. Wij raden aan de sokken met gelijke kleuren te wassen en niet te strijken of in de droger te doen.

Zeker! Bij een grote order (100+ sokken) kunnen wij gepersonaliseerde sokken maken voor uw afdeling of bedrijf.

Tijdens het ontwerp proces denken wij met u mee en laten wij indien gewenst (meerdere) samples/ proef versies maken om samen met u zeker te zijn van een gewenst resultaat!

Indien u interesse heeft, kunt u hierover laagdrempelig contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bij een grotere bestelling kan er in overleg een korting worden afgesproken.

U kunt mailen naarinfo@medsocks.comdan denken wij graag met u mee.

Wat fijn dat u met ons mee wil denken, dit waarderen wij enorm. Leuke tips of suggesties kunt u mailen naarinfo@medsocks.com

Op al onze producten heb je 100 dagen recht op retour & 100% tevredenheidsgarantie!

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kan je contact met ons
opnemen via ons mailadres info@medsocks.com.

Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform(https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Als je je bestelling wil betalen door middel van een factuur, stuur ons dan een email naar info@medsocks.com of vul het contactformulier in. Omschrijf hierin duidelijk welke sokken, welke maatverdeling en welke hoeveelheid je wil ontvangen. Ook ontvangen we graag een verzend- en factuuradres.

Ongedragen sokken kunnen binnen 100 dagen retourgestuurd worden voor volledige restitutie.

Dit is afhankelijk van de grootte van je bestelling, normaliter leveren we binnen 2 dagen.

Je krijgt van ons datum van levering na je bestelling, mocht er vertraging oplopen dan nemen wij contact met je op.

Breuk/schade als gevolg van externe factoren tijdens levering onze sokken vallen onder onze garantievoorwaarden. Laat het ons binnen 24 uur na ontvangst van de goederen weten. 

Bel ons

Stuur een email