Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

Welke maten hebben jullie?

Onze MedSocks zijn verkrijgbaar in de maten 35-40 en 41-46. De sokken zijn gemaakt van zacht maar ook elastisch materiaal, waardoor vrijwel iedereen de sokken goed past. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan vernemen wij dit graag en zoeken we gezamenlijk naar een passende oplossing!

Van welke materiaal zijn de sokken gemaakt?

De "normale sokken" bestaan uit 75% katoen, 23% polyester en 2% elastaan. De samenstelling van onze compressie sokken is 98% polyester en 2% elastaan. En natuurlijk 100% liefde voor de zorg!

Zo zijn onze sokken lekker zacht, maar ook voldoende elastisch!

Zijn jullie sokken uniek ontworpen?

Zeker! Onze sokken zijn wat betreft kleur en vormgeving uniek en gegarandeerd nergens anders verkrijgbaar. Wij, Daniël en Miguel, doen erg ons best om de leukst mogelijke medische printjes te ontwerpen, waardoor jij de blits kunt maken op de werkvloer.

Binnen welke termijn kan ik mijn sokken verwachten?

Wij versturen de sokken persoonlijk zodat ze vrijwel altijd binnen 1-5 werkdagen bij u binnen zijn.

Ik heb nog geen sokken ontvangen, wat nu?

Indien u binnen de genoemde termijn van 5 werkdagen nog geen sokken heeft ontvangen, kan het zijn dat de bezorging mogelijk ietwat is vertraagd. Indien het lang duurt kunt u met ons contact opnemen via info@medsocks.nl en dan zorgen wij dat u de sokken alsnog in goede orde ontvangt!

Moet ik thuis zijn bij het moment van afleveren?

Niet nodig! Bij een bestelling tot 8 paar passen onze sokken perfect door de brievenbus. Indien u een grotere order heeft geplaatst, kunt u contact met ons opnemen voor het ontvangen van de track and trace code.

Ik wil MedSocks cadeau doen met leuke cadeau verpakking, is dat mogelijk?

Zeker! Onze sokken zijn erg leuk om zelf te halen, maar misschien nog wel leuker om te krijgen! Zo verspreiden we nog meer vrolijkheid in de zorg. Bij het doen van de bestelling kunt u aangeven bij het kopje ‘opmerkingen’ of het een cadeautje betreft en u kunt daar ook een leuk persoonlijk berichtje achterlaten. Bijvoorbeeld; “Leuke MedSocks voor onze zorgkanjer”

Wat zijn de wasinstructies?

Op het label van onze MedSocks staan de wasinstructies beschreven. Onze vrolijke zorgsokken gaan het langste mee als u ze binnenstebuiten wast op 30 graden. Wij raden aan de sokken met gelijke kleuren te wassen en niet te strijken of in de droger te doen.

Maken jullie ook gepersonaliseerde sokken?

Zeker! Bij een grote order kunnen we gepersonaliseerde sokken maken voor uw afdeling of bedrijf. Tijdens het ontwerp proces denken wij met u mee en laten wij indien gewenst (meerdere) samples/ proef versies maken om samen met u zeker te zijn van een gewenst resultaat! Indien u interesse heeft, kunt u hierover laagdrempelig contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer kan ik korting verwachten?

Bij een grotere bestelling kan er in overleg een korting worden afgesproken. U kunt mailen naar info@medsocks.nl dan denken wij graag met u mee.

Ik mis een bepaald thema of een bepaalde kleur.

Wat fijn dat u met ons mee wil denken, dit waarderen wij enorm. Leuke tips of suggesties kunt u mailen naar info@medsocks.nl

Overige vragen?

Indien u een andere vraag heeft kunt u mailen naar info@medsocks.nl

Zojuist toegevoegd aan je verlanglijst:
mijn wenslijst
U heeft zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: