Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Daniël van der Does en Miguel Jansen, geneeskundestudenten in Rotterdam. Wij zijn beiden fan van kleurrijke en gekke sokken, vooral onder je witte broek of OK-pak. Uit deze gezamenlijke passie is MedSocks ontstaan.

 

Wij willen met deze vrolijke sokken alle ziekenhuizen een beetje vrolijker maken!

Ook willen we als toekomstige artsen graag iets terug doen voor de medische sector en de maatschappij.

Daarom doneren wij een deel van de winst aan een goed doel, passend bij het thema van jouw sok!

aboutimg

Miguel Jansen & Daniel van der Does


Een interview met Daniel en Miguel


Waarom zorgsokken?

Zorgsokken met een medisch thema voor verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, doktersassistenten en alle andere zorgprofessionals in ziekenhuis of zorginstelling.

In het ziekenhuis, in huisartsenpraktijken, de thuiszorg maar ook in andere zorginstellingen draagt men veelal saaie witte werkkleding en daarom zijn onze vrolijke zorg sokken voor artsen en verpleegkundige de perfecte manier om je outfit op te fleuren.

Wij zorgen dat jij als arts, tandarts, verpleegkundige, operatieassistent, tandartsassistent, coassistent, thuiszorgmedewerker, wijkzuster en anesthesiemedewerker grappige en kleurrijke sokken kunt dragen waarmee je ook nog eens een goed doel steunt! Op deze manier willen we iedereen werkzaam in de zorg een glimlach op het gezicht bezorgen tijdens het zware werk dat zij dag en nacht voor ons verzetten.

MedSocks zorgsokken zijn er in verschillende medische thema’s met leuke medische printjes. Zo heb jij als arts, verpleegkundige of operatie assistent, de hippe dokter en zuster sokken om mee te shinen op de poli of op OK (of thuis op de bank bijvoorbeeld). Onze leuke zorgsokken zijn er in allerlei kleuren voor dames en heren in de maten 35-40 en 41-46.

Wij bieden onze zorgsokken ook als als leuk gepersonaliseerd cadeau of relatie geschenk voor jouw bedrijf of ziekenhuis afdeling.

MedSocks, een perfect cadeau voor al onze helden in de zorg!

whoweare
Zojuist toegevoegd aan je verlanglijst:
mijn wenslijst
U heeft zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: